roze

Dakota Johnson në krahët e një aktori të famshëm

Mes Jake Gyllenhaal dhe Dakota Johnson mund të ketë lindur diçka më tepër sesa shoqëria.

Dy aktorët janë fotgrafuar në njëjtën tavolinë në një klub nate në Los Angeles, javën e kaluar, por raportohet se janë larguar nga dalje të ndryshme.

Në muajin prill, u raportua se protagonisti i filmit “Night Crawler” ishte beqar, po ashtu edhe protagonistja e “Fifty Shades of Grey”, së fundmi raportohet të jetë ndarë nga i dashuri i saj Matthew Hitt, duke lënë kështu të nënkuptohet se janë fiks për njëri-tjetrin.

Çifti është përfolur gjithashtu edhe në 2011 për një marrëdhënie të mundshme mes tyre, por asgjë nuk u vërtetua.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button