ParlamentarePolitika

“Dekriminalizimi” bllokon kalendarin e Parlamentit

Konferenca e Kryetarëve nuk ka arritur të miratojë kalendarin 3-javor të punimeve të Parlamentit.

Dështimi ka ardhur pasi Partia Demokratike ka kërkuar futjen në kalendar të projektligjit për dekriminalizimin.

Partia Socialiste e ka refuzuar këtë dhe është akuzuar nga opozita për zvarritje të qëllimshme të tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button