roze

Djali i keq i Michael Jackson

Si të gjithë adoleshentët, edhe Prince Jackson ndoshta ndihet nervoz para një takimi. 18-vjeçari është përpjekur të relaksohet teksa është fotografuar duke thithur një cigare elektrike para se të takohej me një shoqe në Kaliforni.

Adoleshenti ka formuar një re të madhe nikotine teksa ishte duke dalë nga parkingu i një kinemaje. Më pas ai u takua me mikeshën e tij ku dukej më i qetë dhe i qeshur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button