Kronika

Gjykata e Lartë refuzon lirinë me kusht për Frrokun, avokati: Do t’i drejtohemi Strasburgut

Gjykata e Lartë ka refuzuar kërkesën e Mark Frrokut për lirim me kusht. Deputeti, tashmë në qeli, ofroi garanci pasurore dhe kërkoi mundësinë për të qenë i pranishëm në procesin në Belgjikë.

Avokati i Frrokut, Saimir Vishaj tha për mediat se do të padisë në Strasburg shtetin shqiptar për shkelje proceduriale. Frroku është kërkuar nga gjykata belge që të paraqitet në seancën e 19 tetorit.

“Do t’i drejtohemi Gjykatës së Stasburgut për të paraqitur këtë vendim dhe nuk i fshihemi drejtësisë blege dhe do të bëjmë të  gjitha mjetet tona ankimuese për të qenë  të pranishëm në 19 tetor 2015 në gjykatë. Asnjë lloj gjykate në botë nuk mund të ndalojë një person”, tha Vishaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button