Ekonomia

Haxhinasto inspekton punimet në UK dhe impiantin e përpunimit të ujërave

Ministri i Transporteve dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto, inspektoi sot  punimet në rrjetin e ujësjellës-kanalizime dhe impiantin e përpunimit të ujërave në qytetin e Vlorës.

Haxhinasto gjatë inspektimit tha se impianti ishte krejtësisht jo funksional dhe së shpejti do të fillojë faza e dytë e tij me një investim prej 4.2 milion euro.

Ndërkaq, ai vuri në dukje se impianti është shumë i rëndësishëm për turizmin në Vlorë, ndaj dhe në bashkepunim me delegacionin e BE do të përmiresohet teknologjia dhe do ofrohen zgjidhje teknike.

Sakaq, ministri Haxhinasto tha se kryetari ri ri i bashkisë, Dritan Leli, është i angazhuar plotësisht për përfundimin me sukses të projektit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button