Kosova

Hoxhaj: PAN-i i ka numrat

Përfaqësuesi i PDK-së në takim me presidentin Hashim Thaçi, Enver Hoxhaj ripërsëriti se koalicioni PAN i ka numrat që ta bëjnë hapin e parë për seancë konstitutive, e më pastaj edhe formimin e Qeverisë.

 

Hoxhaj tha se vendi ka nevojë që t’i adresojë disa obligime ndërkombëtare siç është liberalizimi i vizave, dialogu me Serbinë, demarkacioni me Malin e Zi si dhe shndërrimi i FSK në Forca të Armatosura të Kosovës.

“Si koalicion do të dalim me një program qeverisës dhe kurdo që ju mendoni që të ndodh seanca, PDK e mbështet një vendim të tillë, tha ai.

Valdete Bajrami në emër të Nismës për Kosovën ka thënë se kurdo që presidenti të vendos që t’i jap dritë jeshile administratës së Kuvendit për seancën konstitutive, ata janë gati.

Bajrami tha se janë në afat kohor të mirë dhe mbajtja e seancës do të ishte optimale në fund të kësaj jave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button