roze

Kim Kardashian, pushime me vajzën

Kim Kardashian është gjithmonë krenare për format e saj dhe gjatë pushimeve verore që po i kalon në St Barts, 34-vjeçarja ka treguar format e saj të reja tashmë që është shtatzënë.

Kimi kishte zgjedhur një bikini në ngjyrë ari për të dalë në breg që të bënte disa “selfie”.

34-vjeçarja u pa gjithashtu edhe në një udhëtim në jaht së bashku me vajzën e saj North.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button