Politika

LSI: Ja deputeti i PS me lidhje uji të jashtëligjshme

LSI i ka vendosur kushte PS-së në këmbim të dhënies së mbështetjes së votave për rritjen e çmimit të ujit. Në të njëjtën kohë Lsi ka kërkuar aksion kundër lidhjeve të jashtëligjshme. Pasi kërkuar në dëgjesë nisjen e kontrolleve teksa akuzuan deputetë të PS për lidhje të jashtëligjshme, pas dëgjesës një prej këshilltarëve të LSI ka folur me emra konkretë.

“Kemi përmendur rasitn e Xhemal Qefalisë, i cili ka lidhje të paligjshme në bizneset e tij.” Tha këshilltarja e LSI.

Ndëkrohë, Sekretari i Përgjitshëm i Lsi Endrit Braimllari ka sqaruar edhe propozimet e LSI.

“Në fund të një diskutimi ne arritëm në një konkluzion ku këshilltarët e LSI propozuan dy ika që duhet të futen. Ne kërkojmë nga bashkia që për bizneset e shportës, çmimi të mos ndryshojë. Nga ana tjetër duke pasur sensibilitet sa i takon shtresave në nevojë, kemi kërkuar përfshirjen në skenën e rimbsursimit të familjeve në nevojë. Ne jemi në përkrahje të qytetarëve të thjehstë të Tiranës, por nga ana tjetër nuk do lejojmë që të rëndohet barra ekonomike e qytetarëve. Ne kemi kërkuar aksion të bashkisë kundër lidhjeve të paligjshme të oligarkisë dhe për të përkrahur qytetarët e thjeshtë. Kemi rënë dakord që nesër të çohet një vendim duke u pasqyruar propozimet e LSI”, tha ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button