Kronika

Marrëdhënie seksuale me të mitur, 17 vite burg për 30-vjeçarin

Gjykata e Elbasanit ka dënuar me 17 vite burg Erjon Sirinxhi, i akuzuar për marrëdhënie seksuale me të mitur.

Ngjarja e rëndë është shënuar në Gramsh, pasditen e 11 shkurtit të këtij viti. E. T., 13 vjeçe ka shkuar në banesën e Sirinxhit ku kanë kryer marrëdhënie seksuale.

Vetë e mitura ka deklaruar në polici se ka kryer dy herë marrëdhënie seksuale me të pandehurin në banesën e këtij të fundit. Akti i ekspertimit mjeko-ligjor vërtetoi se e dëmtuara kishte arritur pjekurinë seksuale dhe ishte e defloruar.

Në përfundim të shqyrtimit gjyqësor ndaj të pandehurit Erjon Sirinxhi të akuzuar për kryerjen e veprës penale “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me të mitur” e kryer më shumë se një herë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button