roze

“Më falni, më doli paksa gjoksi”

Miley Cyrus ka treguar gjoksin në televizionin kombëtar gjatë MTV Video Music Awards, aty ku ishte moderatore e shfaqjes.

22-vjeçarja po bëhej gati pas kuintave për performancën e fundit të mbrëmjes, kur hapi perden dhe kamera e kapi me gjoks zbuluar.

“Më falni se më doli gjoksi”, tha Cyrus para se ta mbyllte perden.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button