Kosova

Mediat serbe: Skandal në Budapest, UEFA shkeli statutin

Anëtarësimi historik i Kosovës në UEFA kishte kundërshtarët e vet dhe më të mëdhenjtë ndodheshin në Beograd.

Mediat serbe e cilësuan skandal anëtarësimin dhe thonë se u bë në shkelje flagrante të statutit.

“Skandal në Budapest”, është lajmi kryesor në edicionin online i Kurir, që shton se Kosova u pranua në shkelje flagrante të statutit.

B92 thotë se pavarësisht se artikulli 5 i statutit nuk ndryshoi, kjo nuk e pengoi Kosovën që të bëhej anëtare e UEFA-s.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button