Kronika

Naço urdhëron inspektimin e Gjykatës së Beratit

Ministri i Drejtësisë, Nasip Naço ka urdhëruar këtë të mërkurë nisjen e inspektimit në Gjykatën e Beratit.

Naço ka deklaruar se, urdhëri i inspektimit të këtij institucioni ka ardhur pasi në të janë verifikuar shkelje të rënda ligjore.

“Jemi të vendosur për të verifikuar çdo shkelje të ligjit dhe të gjithë shkelësit do të vihen para drejtësisë”, ka deklaruar Naço.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button