Teknologji

Ndalo çfarë je duke shkruar dhe … shikoje këtë emoticon

Jemi në vitin 2015, dhe në emailet apo mesazhet tona përdorim fytyra të vogla njerëzish, që quhen emoji, fytyrat e vogla dhe tërheqëse.

Ndoshta nuk jemi shumë të mirë për emoticon që u përdorën për herë të parë në 2001. Disa prej tyre ndoshta nuk i pamë kurrë, dhe më shumë kemi përdorur emoticon e buzëqeshjes dhe ngritjes së vetullave. Por nëse flasim për një emoticon të ri? Që nuk e keni parë kurrë? Edhe pse mendoni se i keni parë të gjitha? Ja ku është!

‘,:)

Çfarë është ai?: Një apostrof, një presje, dy pika dhe një kllapë mbyllëse që formojnë një buzëqeshje dyshuese.

Nga e ka prejardhjen: Ajo është gjetur mes komenteve në Tumblr, nuk është në listën e emoticon në Wikipedia. Nëse e keni përdorur gjatë kësaj kohe, urime për gjenialitetin tuaj, por jo falenderim që nuk na keni treguar.

Pse na duhet: Përvoja njerëzore përfshin një gamë të gjerë të shprehjes së emocioneve që shpesh përfshin dhe shprehjen e fytyrës. Kjo të tregon atë shprehinë e fytyrës me pyetje dyshuese “Vërtetë?”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button