Kosova

Në Preshevë 6 mijë refugjatë

Në qytetin Preshevës dhe në rrethinë janë rreth 6.000 refugjatë , ndërsa në qytet janë rreth 4.000 që presin para Qendrës së pranimit, njoftojnë medie serbe.

Në Kryqin e Kuq në këtë qytet thuhet se situata është dramatike dhe se këtij enti i mungojnë rezervat ushqimore të cilat janë vetëm për ditën e sotme, transmeton Koha.net.

Në Preshevë, me zyrtarë serbë, sot ka qëndruar edhe ambasadori britanik në Beograd Denis Kiff.
Po mendohet se çfarë të bëhet gjatë dimrit me këta refugjatë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button