Politika

Puna e parë e Veliajt në krye të Bashkisë së Tiranës. Rregullon sahatin

Kryebashkiaku i ri i Tiranës, Erion Veliaj, në ditën e tij të parë të punës ka bërë edhe punën e parë: rregullimin e sahatit të Tiranës.

“Kryeqytetit s’mund “t’i ngecë ora”. Një punë e vogël si ditë e parë. Faleminderit mjeshtër Johanit”, shkroi Veliaj në Facebook.

Kryebashkiaku i ri i kryeqytetit postoi edhe disa foto krahasuese ku tregonte gjendjen e mëparshme dhe atë aktuale të sahatit të Tiranës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button