roze

R. Kelly paditet nga vëllai i tij

R. Kelly po përballet me një denoncim të ri dhe kësaj radhe ka qënë vëllai i tij, Bruce Kelly, i cili e ka paditur, pasi pretendon se këngëtari i detyrohet shumë para’.

Në dokumentat e dorëzuara, Bruce citon se R. Kelly e ka mbingarkuar atë me punë duke mos e paguar. Në muajin mars, Bruce ishte punësuar nga vëllai për të qënë asistenti dhe shoferi i tij personal, duke rënë dakord me një rrogë prej 700 dollarësh në javë, por duket se kjo ka qenë thjesht një kontratë verbale, pasi deri tani Bruce nuk ka marrë asnjë pagesë.

Bruce gjithashtu ka shtuar se ai ka punuar pa pushim për vëllain e tij, madje disa herë duke mos fjetur gjatë gjithë natës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button