ParlamentarePolitika

Reforma zgjedhore, Kuvendi shtyn me një muaj punën e Komisionit

Kuvendi i Shqipërisë shtyu edhe me një muaj punën e Komisionit të reformës zgjedhore.

Kërkesa ishte parashtruar nga bashkëkryetari i Komisionit, Taulant Balla, e cila gjeti mbështetjen me votë të deputetëve të mazhorancës.

Ndërkohë kreu i Kuvendit përshëndeti rezolutën për lirimin e Haradinaj të miratuar sot nga Kuvendi i Kosovës.

“Dua të përshëndes në emër tuaj dhe gjithë Kuvendit rezolutën e sapomiratuar nga Kuvendi i Kosovës që kërkon lirimin pa kushte të zotit Haradinaj”, deklaroi Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button