Kronika

Shqiptarit i refuzohet azili në Gjermani, kërcënon me vetëvrasje (VIDEO)

Një shqiptar në Gjermani kërcënoi me vetëvrasje, pasi mori përgjigje negative nga autoritetet gjermane për azil.

Në një video të dërguar në Top Channel nga azilkërkuesit e tjerë shqiptarë në Gjermani, duket një person i zhveshur që ka hipur në tarracën e një ndërtese disakatëshe të kampit të refugjatëve dhe kërcënon se do të hidhet.

Mësohet se policia gjermane e ka zbritur nga tarraca azilkërkuesin, i cili pritet së shpejti të kthehet nga autoritetet gjermane në fluturimet e radhës, me avionët që po përdoren për shqiptarët që u është refuzuar azili.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button