Maqedonia

Sot edhe një i vrarë në Kumanovë

Në Kumanovë nuk kanë të ndalur vrasat. Sot ka ndodhur edhe një vrasje në Lagjen e Trimave në Kumanovë rreth orës 11.00 kur një person i panjohur ka vrarë 71 vjeçarin, ndërsa ka plagosur djalin e tij 30 vjeçar nga Kumanova.

Nga lëndimet e marra, njëri prej tyre ka ndërruar jetë në spital.

Autori i krimit është në arrati, policia ka bllokuar vendin e krimit dhe bënë ekspertizën.

Ndryshe para disa ditëve në këtë qytet u vra Xhemail Rexhepi i njohur si komandat “Shqiponja”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button