roze

Sportistët pa uniforma

Gjashtë sportistë profesionistë amerikanë janë zhveshur krejtësisht për një seri fotosh të publikuara në revistën e ESPN-së, ‘Body Issue’.

Lojtari i bejzbollit Bryce Harper, basketbollisti Kevin Love, lojtari i futbollit amerikan Odell Beckham, atletet Chantae McMillan e Amanda Bigson dhe notarja Natalie Coughlin kanë pozuar pa asnjë veshje në trup për kopertinat e ndryshme të ‘Body Issue’.

Edhe pse pozat nudo të bëjnë të ndihesh nervoz, 22-vjeçari Bryce Harper tha: “Gjithmonë kam dashur të tregoj trupin tim në këtë revistë. Nuk e kam aspak problem”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button