roze

Taylor Swift kur nuk ishte e famshme

Turi botëror i këngëtares Taylor Swift për albumin e saj 1989 po pushton stadiumet në gjithë botën, por këngëtarja nuk ka harruar fillimet e saj. 25-vjeçarja ka postuar një foto të hershme të saj në Twitter dhe në Instagram, para se të bëhet një superstar.

Fotoja që nuk ka datë fikse tregon një Swift të re që performon në një skenë të vogël para një lumi dhe një baner modest që lexon “Taylor Swift”.

“Gati për koncertin në Stapler Center në LA këtë javë, dhe rikujtimi i koncerteve të mia si kanë qënë”, shkruan diçitura e këngëtares së “Shake It Off”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button