Kronika

Udhëtoni për në Durrës? Policia Rrugore: Përdorni edhe rrugën e vjetër

Policia Rrugore në Tiranë ka njoftuar marrjen e një sërë masave me qëllim përballimin e trafikut gjatë sezonit turistik.

Përmes një njoftimi, policia u ka rekomanduar qytetarëve që udhëtojnë drejt Durrësit të përdorin edhe rrugën e vjetër, aksin Tiranë-Ndroq-Plepa dhe jo vetëm autostradën Tiranë-Durrës.

Ndërkohë, në fundjavë Rrugorja ka bërë të ditur se do të ndalohet qarkullimi i mjeteve të tonazhit të rëndë në rrugët urbane.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button