Moda

Veshjet e ricikluara te Kate Middleton

Kate Middleton ka treguar ne me shume një rast look me veshje te ricikluara, Dukesha e Cambidge është një pike referimi fashion për shume femra. Vazhdojmë ta shohim te vesh krijime shume te bukura ne me shume se një event, veshje firmato nga stilistet ne nivel botëror, por edhe artikuj me pak luksoz.

Kate Middleton është nder femrat me te bukura qe do te mbretërojë ne këtë gjenerate, e ndjekur nga Letizia Ortiz e cila edhe ajo dallohet për zgjedhje shume interesante. Kate Middleton ka dhënë prova se e ka shume për zemër imazhin e saj publik, duke zgjedhur me kujdes veshje qe e tregojne te mrekullueshme dhe pa e tepruar asnjëherë. Shume look te Dukeshes se Cambridge kane hyre ne historinë e modës, veshje me te cilat Kate i kombinon shpesh me aksesore bon ton, kombinuar si një princeshe e vërtet qe shume fashion victim ne te gjithë boten marrin shembull dhe përpiqen ta imitojnë.

E vetëdijshme për impaktin e imazhit te saj ne shume njerëz, Kate Middleton vesh edhe krijime shik, te emrave te mëdha te modës, por jo vetëm një here siç bëjnë shume celebritete, por te paktën ne dy raste ne vite. Preferencat e saj, shkojnë për krijimet e shtëpisë se modës angleze Alexander McQueen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button