Home / Politika (page 749)

Politika

Deputetët e PD te Totozani

Deputetët e Partisë Demokratike Arben Ristani dhe Kastriot Islami u takuan me Avokatin e Popullit, Igli Totozani, për t’i shprehur zyrtarisht shqetësimin në lidhje me vendimin e qeverisë, që detyron qytetarët të japin tek kompanitë celulare IMEI-n, numrin identifikues të ...

Read More »

Miratohet p/ligji “Për Policinë e Shtetit’

Komisioni parlamentar i Ligjeve miratoi të martën me votat e deputetëve të majtë pr/ligjin “Për Policinë e Shtetit”, ndërsa përfaqësuesi i vetëm i opozitës në komision, deputeti Nard Ndoka votoi kundër këtij projekti. Pr/ligji, shqyrtimi i të cilit është shoqëruar ...

Read More »