Home / Bota (page 42)

Bota

Lotoja e personelit në zyrat e Brukselit

Në vitin e ardhshëm do të duhet të gjenden emra të rinj për postet më të rëndësishme në Bashkimin Europian. Kjo nxit ambiciet dhe dëshirat e vendeve të ndryshme anëtare. Në Bruksel spekulimet kanë filluar ndërkohë. Funksionarët, gazetarët, diplomatët janë ...

Read More »