Home / Moda / Palltot e tendencës për vjeshtë-dimër 2016

Palltot e tendencës për vjeshtë-dimër 2016

Cilat janë tendencat e palltove për vjeshtë dimër 2016? Mund të zgjidhni mes shumë modeleve , që përshtaten në mënyrë perfekte me çdo tip të fizikut dhe stilit tuaj.

Palltot e gjata mund të mbahen hapur ose të lidhura lehtë në bel me një rrip, ndërsa ato në stilin ushtarak duhet të mbërthehen deri tek qafa. Nëse janë me kopsa ose me zinxhir duhet të mbërhthen deri tek qafa, e rëndësishme është që të ndiheni rehat.

Ngjyra bezhë është klasike dhe duhet ta keni absolutisht në garderobën tuaj, ashtu si e zeza, e përshtatur në një rast elegant. Edhe ngjyra gri, nga perla deri tek ngjyrë tymi, është një variant i mirë , nëse dëshiron të rrish tek ngjyrat tradicionale. Nëse të pëlqen të guxosh me ndonjë elemnet tjetër zgjidh vijat ose aplikimet me lule.

Leave a Reply

%d bloggers like this: