Home / Arte / Film / Ndahen çmimet e Sundance Film Festival

Ndahen çmimet e Sundance Film Festival

“The Wolfpack” ka fituar çmimin për dokumentarin më të mirë, një tregim mbi gjashtë djemë të izoluar nga shoqëria. Aktori Jack Reynor ka fituar çmimin për aktorin më të mirë për rolin e tij në “Glassland”.

wolfpack-300x200“Me and Earl and the Dying Girl”, një film mbi disa student të rinj regjisorë që krijojnë shoqëri me një vajzë me kancer, ka fituar çmimin e madh të jurisë dhe çmimin e audiencës në edicionin e 31-të të Sundance Film Festival.

Filmi ka për regjisor Alfonso Gomez Rejon ndërsa në të luajnë Thomas Mann, Olivia Cooke dhe RJ Culer.

Leave a Reply

%d bloggers like this: