Kosova

Balaj zëvendëson Jabllanoviqin

Shkarkimi i Aleksandër Jabllanoviqit nga ministria për Kthim dhe Komunitete ka bërë që kjo ministri të kaloj nën udhëheqjen e zëvendësministrit të parë, Qaush Balaj.

balaj-z-euml-vend-euml-son-jabllanoviqin_hdGazeta Tribuna ka provuar të marrë qëndrimin e Balajt, mirëpo kontakti më të ka qenë i pamundur.

Balaj është emëruar dy ditë më parë në këtë pozitë nga kryeministri Mustafa.

Balaj vjen nga komuna e Istogut dhe ishte kandidat për deputet në zgjedhjet e 8 qershorit, nga radhët e LDK-së

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button