Home / Moda / Fustanet këmishë, kjo është tendenca me e freskët për pranverë/verë 2015 e cila do te beje për vete gardërobën tuaj.

Fustanet këmishë, kjo është tendenca me e freskët për pranverë/verë 2015 e cila do te beje për vete gardërobën tuaj.

Qoftë një këmishë oversize apo një fustan me kopsa, qoftë i shkurtër apo i gjate kjo do jete veshja me hibride e sezonit.

982c6904-61a0-4cf0-8f95-60f802ecbf6c---0-Janë te freskët, te këndshëm dhe easy. Fustanet këmishë kane bere shfaqjen e tyre te pare ne gardërobën e femrave te viteve 700′ por boom-i i vërtet i këtij modeli daton ne vitet e para te 900′. Janë fustane këmishë me linja te pastra, te bute dhe ideal për çdo lloj siluete. Një këmishë e cila paraqitet e gjate përtej fund shpinës qe ndonjëherë arrin deri tek gjunjët por me se shumti zbret deri tek gjysma e këmbëve.

Fustani këmishë është një nder ato modele i cili nuk ka dal kurrë nga moda por këtë vit do te pushtoje me siguri gardërobën tuaj për me tepër garanton shume komoditet gjate ditës. I bute, i gjate, i drejte, i shkurtër me cepa etj këtë pranvere vetëm duhet te zgjidhni atë qe preferoni.

Modelet variojne nga fustanet këmishë tek këmishët oversize te cilave mund ti kombinoni një rrip ne mes. Këto modele janë shfaqur edhe ne koleksionet dhe pasarelat e Victoria Beckham dhe Ralph Lauren. E njëjta gjë vlen dhe për Balenciaga e cila ri interpreton fustanin këmishë duke u përqendruar tek mëngët, ndërsa Marc Jacobs synon për stampat plot fantazi.

Por ajo qe mbase nuk dini është se fustani këmishë mund te transformohet edhe ne një veshje perfekte për ne mbrëmje, mjafton ti hidhni një sy propozimeve te Miu Miu dhe Michael Kors ose ne alternativ koleksionit te Marni dhe Roberto Cavalli. Me pak fjale është një nder veshjet me easy te pranverë/verë 2015.

Leave a Reply

%d bloggers like this: