Home / Moda / Dolce&Gabbana revy modë në det

Dolce&Gabbana revy modë në det

Dyshja më e popullarizuar e modës së sotme ka prezantuar koleksionin e vet të ri të brendit Dolce&Gabbana ultra luksoze, nga pak me revy sekrete në ishullin romantik italian Kapri.

Veshjet që Dolce & Gabbana sjellë për këtë sezon të nxehtë, janë ideale për ato që ndjekin trendet e fundit , por edhe për vajzat klasike dhe romantike.

      

Leave a Reply

%d bloggers like this: