Keshilla

Çfarë të dhurosh në dasmë?

dhurataKjo është një ide origjinale dhe personale … por ndonjëherë e rrezikshme! Megjithatë, kjo varet nga rasti:

Ju nuk e njihni fare shijen e çiftit: kështu që shmangni dhuratat dekorative dhe preferoni më shumë për një shishe të mirë vere, një foto e vjetër e familjes apo një kuti zbukuruese.

Ju jeni shumë i afërt me njërin nga personat që martohen ose të dy, ose jeni dëshmitar në martesë:  Ju mund të merrni nusen dhe të zgjidhni së bashku veshjen e saj për ditën e parë të martesës ose dhëndrit mund ti blini këmishën apo kravatën, mund të organizoni një mbrëmje speciale për çiftin… Ju mund të bëni edhe zgjedhje të tjera duke qenë se jeni të afërt me çiftin.

Nëse ju e njihni mirë çiftin atëherë ju mund ti blini një dhuratë të veçantë që ata do t’i gëzojë shumë!

Ju keni talentet artistik…Ofrojini çiftit një nga veprat tuaja. Ata domosdoshmërish do të preken nga kjo dhuratë shumë personale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button