Home / Moda / Koleksioni Pink i Stella McCartney

Koleksioni Pink i Stella McCartney

Nëse ju nuk keni dëgjuar ende, roza është me të vërtetë ngjyra “in” këtë pranverë. Pas parfumit, Stella McCartney ka vendosur të formojë koleksionin bazuar në të njëjtën ide: Për romantiket e rinj dhe të guximshëm…

Koleksioni përfshin një T-shirt, këpucë me platformë, syze dielli, varëse …

Shikoni në galeri të gjithë linjën.

Leave a Reply

%d bloggers like this: