Moda

Fundet midi të kësaj pranvere

Me printime të ndryshme, me ngjyra të gjalla, të fryrë ose të strukturuar, fundet e reja midi për pranverë 2016 janë një zgjedhje ideale për një look trendy.

Komodë gjatë ditës dhe gjatë mbrëmjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button