Ekonomia

Ahmetaj: Standard and Poor’s vlerëson B+ performancën ekonomike të Shqipërisë

Ministri-Arben-Ahmetaj-gjate-tryezes-konsultuese-me-bizneset-Fason-Foto-Agim-Dobi-ATSH-466x350Agjencia prestigjioze e vlerësimit me bazë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, “Standard & Poor’s” shprehet se ekonomia e Shqipërisë kalon nga e qëndrueshme, në pozitive. Kjo u bë e ditur nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj.

“Siç e kishim paralajmëruar që në Shkurt të këtij viti, Standard and Poor’s ka vlerësuar sërish punën e qeverisë në rrugën e reformave dhe performancën ekonomike, bazuar mbi rritje të qëndrueshme.

Rishikimi i pritshmërive nga S&P duke e çuar në ‘pozitive’ nga ‘stabël’ tregon se jemi në drejtimin e duhur!”, shkruan ministri Ahmetaj në rrjetin social ‘facebook’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button