Rajoni

Aleksis Cipras: Qeveria e re gati “të derdhë gjakun e saj” për rikthimin e dinjitetit të grekëve

Kryeministri i ri grek, Aleksis Cipras, deklaroi sot se qeveria e re është gati “të derdhë gjakun e saj për rikthimin e dinjitetit të grekëve”, në fjlaimin hapës të mbledhjes së parë të këshillit të ministrave të zhvilluar sot në Athinë.

Leader of the Left Coalition party Alexis Tsipras addresses his parliamentarians in Athens“Mes prioriteteve tona është një rinegocim me partënerët tanë për të gjetur një zgjidhje të drejtë, të vazhdueshme dhe të dobishme për të gjithë, që nuk përfundon në një prishje katastrofike reciproke”, njoftoi kreu i ri grek, që ka dalë nga partia e së majtës radikale “Syriza”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button