BotaPolitika

Ambasada e SHBA: Roli i satirës është që të nxisë mendime

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka publikuar sot një karikaturë të Kevin ‘Kal’ Kallaugher botuar në “The Economist”, ku tregohet Presidenti i SHBA-së, Barack Obama për të drejtuar qeverinë që pengohet nga republikanët (elefantë) dhe demokratët (gomarë).

obama“Roli i satirës është që të nxisë mendime – edhe mospajtim idesh. Prandaj edhe duhet mbrojtur”, shkruan Ambasada e SHBA-së në një postim në rrjetin social “Facebook”, duke iu referuar tragjedisë që ndodhi në gazetën satirike franceze Charlie Habdo, ku u vranë 12  persona gjatë një sulmi terrorist.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button