Maqedonia

Ambasada e SHBA-ve në Shkup organizon përcjellje të procesit zgjedhor në SHBA

Ambasada e SHBA-ve në Shkup do të organizojë përcjelljen e rezultateve të Zgjedhjeve presidenciale në SHBA, mëngjesin e të mërkurës, në ditën e zgjedhjeve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Siç bën të ditur ambasada, aktiviteti do të përfshijë rezultate nga votimi i drejtpërdrejtë sipas shteteve, pastaj TV kontribute të fushatës, si edhe të dhëna të detajuara për garën presidenciale.

Gjithashtu, do të ofrohen edhe publikime informuese dhe burime Online për procesin zgjedhor në SHBA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button