Kosova

Amerikanët dhurojnë pajisje për Policinë Kufitare dhe Doganën

amerikan-euml-t-dhurojn-euml-pajisje-p-euml-r-policin-euml-kufitare-dhe-dogan-euml-n_hdAmbasada Amerikane nesër do të bëjë dorëzimin e pajisjeve për Policinë Kufitare dhe Doganën e Kosovës, një donacion përmes programit EXBS e që bartë vlerën prej 295.000 mijë dollarë.

Pjesë e ceremonisë do të jenë Ministri i Punëve të Brendshme Bajram Rexhepi, ambasadorja Amerikane në Kosovë Tracey Ann Jacobson, Ministri i Financave Besim Beqaj, si dhe zyrtarë të ICITAP-it, PK-së dhe Doganës së Kosovës.

Ceremonia do të mbahet nesër, duke filluar nga ora 14:00 në objektin kryesor të MPB-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button