Politika

Anulimi i zgjedhjeve, ambasadori i OSBE: Vendosin institucionet

Ambasadori i OSBE-së në Tiranë Bernd Borchardt i është përgjigjur interesit të mediave për zhvillimet e fundit dhe anulimin e zgjedhjeve nga Presidenti i Republikës Ilir Meta.

Borchardt tha se anulimi i zgjedhjeve, çështje e brendshme dhe do vendosin institucionet se kush ka të drejtë.

“Është çështje e parlamentit dhe e Gjykatës Kushtetuese. Institucionet shqiptare do të zgjedhin se cila palë ka argumentet më të mira ligjore. I sigurt që palët politike do të bëjnë më të mirën”, u shpreh ambasadori, i cili ka marrë pjesë në një ekspozitë kundër korrupsionit.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button