Maqedonia

Anulohet seanca e Apelit për Monstra-n

Gjykata e Apelit ka anuluar seancën publike ku duheshin të shqyrtohen ankesat e ngritura nga të akuzuarit e rastit “Monstra” dhe avokatët e tyre.

Shkak i anulimit të kësaj seance dëgjimore ishte mos-prezenca në gjykatë e të dënuarve Haki Aziri dhe Agim Ismailloviq, të cilët nuk janë sjellë nga burgut i Idrizovës ku edhe vuajnë dënimin.

Gjykatësja Jasna Ivanova dhe trupi prej pesë anëtarëve, mes të cilëve edhe një shqiptar, ka vendosur që seanca e radhës të mbahet 11 shtator.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button