roze

Aretha Franklin dëbohet nga fast-food-i

MUSICA: ARETHA FRANKLIN, 70 ANNI PER LA REGINA DEL SOUL / SPECIALE“Respect” këndonte Aretha Franklin në vitet ‘60. Por, respekti duket se i ka munguar nga punonjësi i një fast food-i që e ka përzënë sepse vendosi të hajë një hamburger brenda dyqanit pasi kishte porositur ta merrte me vete ushqimin duke thyer rregullat e “take-out”.

Sipas zëdhënësit të legjendës së “soul”-it, ngjarja ka ndodhur në “fast-food”-in e Johnny Rockets në Kanada, pasi artistja kishte përfunduar një koncert. Franklin kishte porositur ushqimin për ta marrë me vete, por në momentin e fundit ka vendosur që të ulet në një tavolinë.

Punonjësi ka kundërshtuar vendimin e saj dhe i ka bërtitur që të largohej duke mos e njohur divën e muzikës.

“Ishte joprofesionale, një sjellje brutale. Më  pas stafi i “fast-food”-it i ka kërkuar falje këngëtares për sjelljen e punonjësit të ri”, thotë zëdhënësi i Aretha Franklin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button