Kronika

Arrestohet Kleves Bitro, ish-shefi i kabinetit në Ministrinë e Punës

Policia e Tiranës ka arrestuar ish-shefin e kabinetit në ministrinë e Punës. Kleves Bitro ishte shpallur në kërkim që nga viti 2013. Ai është dënuar me 1.5 vite burg, në mungesë, nën akuzën e shpërdorimit të detyrës, shkelje të barazisë në tendera dhe falsifikim dokumentesh.

Në tetor të vitit 2013, Bitro u kallëzua dhe nga ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë. Sipas kësaj të fundit, ai kishte pajisur me dokumente false tre shtetas, të cilët u dërguan në SHBA si të “punësuar” të ministrisë së Punës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button