Rajoni

Arrestohet një ish-deputet italian me dyshimin për trafik armësh

Ish-deputeti italian, Massimo Romagnoli u arrestua në Podgoricë, kryeqytett i Malit të Zi, së bashku me dy qytetarë rumunë me dyshimin për trafik armësh në favor të Forcave të Armatosura Revolucionare Kolumbiane (FARC).

aa148Sipas agjencisë Mediafax dhe gazetës së përditshme rumune ”Rumania libera”, arrestimi i tre personave, dy qytetarët rumunë u identifikuan siCristian Vintila dhe Flaviu Virgil Georgescu, u bë pas një mandatarresti të autoriteteve amerikane.

Për rastin në fjalë janë kryer hetime në Podgoricë dhe Bukuresht.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button