ParlamentarePolitika

Balla-Blushit: Kthe mandatin socialist

Në replikë të tij, deputeti socialist Taulant Balla akuzoi Blushin se nuk ka qënë asnjëherë socialist, dhe se duhet të kthejë mandatin. “Dy deputetë të PS me dëshirën e tyre vendosin të largohen nga gupi ynë parlametnar dhe unë në emrin tonë i uroj punë të mbarë. Keni vendosur të ikni, rrugë të mbarë po t’i që fole këtu nuk u solle kurrë si socialist. Ke për detyrë që mandatin ta respektosh deri në fund. Nuk e ke mandatin tënd, mandatin tënd merre vetë, mandatin ose kthejua ose mos e mbaj pandershmërisht. Ti ke braktisur socialistët në të gjitha betejat. Ne nuk të heqim sot, ike vetë, le të eci Beni vetë, të provojë se sa të duan dhe të respektojnë shqiptarët. Kërkojmë të kthesh mandatin”, tha Balla.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button