roze

Balotelli, foto me armë në Instagram

BalotellimearmeTë martën në mbrëmje Mario Balotelli ka postuar në Instagram një foto më armë në dorë drejtuar të gjithë atyre që e kanë kritikuar, sepse edhe komenti që ai ka shkruar ishte, “një puthje për të gjithë ata që më urrejnë”.

Një gjest provokues ky i Supermarios, i cili duket se është këshilluar nga dikush që ta heqë foton, gjë që ka ndodhu më pas, por kur ka qenë tepër vonë.

E gjithë kjo ka ndodhur pikërisht në ditën kur është prezantuar Inzaghi si trajner i Milanit dhe ka thënë, “Balotelli do të jetë një shembull”. Duket se durimi në radhët e Milanit ka përfunduar dhe ky është një tjetër problem i shtuar për trajnerin e ri që ka marrë drejtimin e skuadrës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button