Politika

Basha: Gëzuar Krishtlindjet, festën e dashurisë, shpresës dhe besimit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka uruar besimtarët e krishterë, gëzuar Krishtlindjen, ditën e shpresës dhe besimit që e nesërmja të jetë më e mirë.

basha9991“Të dashur miq, besimtarë të krishterë, besimtarë të Zotit, Gëzuar Krishtlindjen këtë festë të dashurisë, shpresës dhe besimit. Ju uroj nga zemra të gjithë besimtarëve dhe çdo shqiptari që e nesërmja të jetë më e mirë se e sotmja, për ju dhe familjet tuaja. Gëzuar!”, shkruan Basha

Kryetari i PD-së Basha, ka zgjedhur që urimin e tij, t’ua përcjelli shqiptarëve dhe besimtarëve të krishterë nëpërmjet faqes së tij, facebook dhe ka përzgjedhur si foto bredhin e Krishtlindjeve të vendosur në qendër të kryeqytetit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button