Politika

Basha: Jemi në shërbim të qytetarëve, pavaresisht bllokimit

lulzim-basha-deklaron-bashki-489x350Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha, ka përuruar sot punimet në bllokun “Sadik Petrela” ne Tirane, ku theksoi edhe një herë se shumë projekte janë bllokuar nga Kryeministri Rama.

Basha në fjalën e tij tha “Bashkia e Tiranës ka bërë të mundur urbanizimin e kësaj zonë të lënë në harresë prej më shumë se një dekadë e gjysëm. Urbanizimi i rrugës “Sadik Petrela” ka përfishirë ubanizimin e të gjithë kësaj rruge, si ujrat e bardha  dhe të zeza, asfaltimin etj”.

“Bashkia e Tiranës dhe unë jemi optimite se kemi punuar e do të punojme në shërbim të qytetarve”, pohoi Basha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button