Politika

Basha: Rrugën e Arbrit e përfundojmë ne

Rruga e Arbrit është premtimi më i madh i fushatës për Bashkinë e Dibrës, pa përfundimin e të cilës, kryeministri Edi Rama tha se nuk do të largohet nga zyra.

Premtimin Kryeministri e bëri në prezantimin e kandidatit të maxhorancës për Dibrën, Muharem Rama. Por po nga një prezantim, këtë herë nga ai i kandidatit të opozitës, Sherefedin Shehu, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha tha se këtë rrugë do ta përfundojnë ata që e nisën.

“Punët i bitis ai që i nis! Ne që e nisëm, ne do ta përfundojmë Rrugën e Arbrit”, tha Basha duke akuzuar Qeverinë se nuk ka shtruar asnjë metër rrugë.

Duke u ndalur tek kandidati Shehu, Basha tha se dibranët do të kenë kryetar bashkie një njeri të ndershëm që politika ndër vite nuk e ka prishur dhe korruptuar, por e ka ngritur në një figurë më të aftë dhe më të përgjegjshme.

Ndërkohë, kandidati Sherefedin Shehun, në fjalën e tij përpara qytetarëve tha se qëllimi i tij është të “ndërtojë Dibrën”.

“Kërkoj besimin tuaj për të ndërtuar Dibrën. Dua të shërbej bashkë me ju për ta ndërtuar këtë qytet. Keni provuar mashtrimin dhe grabitjen e pushtetarëve. Kjo qeveri ka rritur varfërinë dhe rinia ka humbur shpresën për të jetuar në këtë vend. Por, kryeministri vazhdon të tallet me dibranët, duke i kërkuar votën që t’i shtojë të këqijat”, tha Shehu.

Më tej, Shehu theksoi se në Bashkinë e Dibrës nuk do të ketë familje në errësirë për arsye se nuk paguajnë dot energjinë.

“Në dispozicion të këtyre familjeve do të ketë një fond të posaçëm për pagesën e energjisë, në mënyrë që fëmijët të mësojnë me dritë”, tha Shehu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button