Zgjedhjet lokale 2015

Berat, koalicioni i ASHE-së fiton mes kontestimesh

Ka përfunduar numërimi i votave për zgjedhjen e kreut të Bashkisë së Beratit, ku ka fituar kandidati i majtë i koalicionit ASHE, Petrit Sinaj, me 19174 vota, kundrejt rivalit demokrat të APPD-së, Kasëm Mahmutaj, i cili mori 15577 vota.

Megjithatë, edhe në këtë qark nuk kanë munguar tensionet dhe kontestimet. Nga 124 kuti të numëruara, 4 do të ankimohen dhe do të dërgohen në KQZ, e cila do të vendosë për fatin  tyre.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button