Te ndryshme

Beyonce bëhet…pallat

Përveç muzikës, Beyonce është e famshme dhe për linjat e saj trupore, linja që kanë vënë në lëvizje edhe mendjet e arkitektëve australianë.

Në Melburne, studio e arkitekturës “Elenberg Fraser”, ka përfunduar projektin për ndërtimin e një kulle shumëkatëshe, frymëzuar nga linjat e shfaqura nga këngëtarja e famshme, sidomos në klipin e këngës “Ghost”.

Godina do të ngrihet në juf të stacionit qendror të Southern Cross dhe do të jetë e para gjë që njerëzit do të shohin sapo dalin në rrugë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button